Hoera! Je verwacht binnenkort een puppy! Je gaat een drukke maar bijzonder leuke tijd tegemoet. Of het nu een Berner Sennenhond, chihuahua of een herdershond is maakt niet uit. Zolang jij het een leuk ras vindt is het goed. Behalve dat je moet denken aan onder andere: een verzekering, een hondenbench, hondenvoer, hondenspeelgoed, een puppycursus, een halsband, poepzakjes en ga zo maar door, heeft het beestje natuurlijk ook een hondennaam nodig. Maar hoe bedenk je die?

Hondennamen teefje

Zoek je al weken tevergeefs naar een hondennaam voor een teefje? Probeer dan eens de hondennamengenerator van Tinki.nl. Die kwam ik laatst tegen en hij werkt heel goed. In 7 stappen kom je tot een lijstje met namen die aan al jouw wensen voldoen en dit maakt het kiezen een stuk gemakkelijker. Je kunt zelf allerlei voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld de beginletter van de naam, of het een disney-personage moet zijn, en nog veel meer voorkeuren. Je zult zien dat je zo veel makkelijker een hondennaam kunt kiezen.

Hondennaam Reu

Voor een reu bestaan ook honderden leuke hondennamen. Bij het kiezen voor een hondennaam voor een reu is de namengenerator ook erg handig. Volgens hetzelfde principe als hierboven beschreven kom je gemakkelijk tot de leukste hondennaam voor een reutje.

Populairste hondennamen

Jaarlijks wordt een lijst opgesteld van de meest populaire hondennamen. Sommige namen staan er ieder jaar in, maar er zijn jaarlijks ook namen in de lijst die er het jaar ervoor niet waren. Vaak wordt dit op nieuwssites gepubliceerd. Daar zou je ook nog inspiratie vandaan kunnen halen. De tien meest populaire hondennamen zijn Luna, Max, Diesel, Bo, Sam, Senna, Daisy, Kyra, Lady, Lady en Spike.

Leave a Reply