Een ticket naar Suriname voor een fijne vakantie met het hele gezin, een zakenreis helemaal alleen of misschien wel een rondreis door Suriname met je partner. Met wie je ook gaat en met welk doel; Suriname is altijd de moeite waard. Het is dan natuurlijk wel prettig wanneer je het ticket naar Suriname voordelig kunt boeken. De prijzen van tickets naar Suriname hangen vooral ook samen met de periode waarin je wilt reizen. Hieronder vind je 5 simpele tips om lekker voordelig een ticket naar Suriname te boeken.

  1. Je ticket naar Suriname van de juiste vliegmaatschappij

Tickets naar Suriname zijn te boeken bij diverse vliegmaatschappijen. Je kunt bijvoorbeeld met KLM naar het land vliegen, maar op meerdere dagen van de week is het ook mogelijk om te vliegen met SLM. Voordat je je reis gaat boeken is het aan te raden om de tickets naar Suriname van meerdere vliegmaatschappijen te vergelijken. In de meeste gevallen kun je al behoorlijk besparen op je ticket naar Suriname door de vliegmaatschappij bewust te kiezen.

  1. Boek tickets naar Suriname voor een directe vlucht

Je kunt met een directe vlucht van Amsterdam naar Paramaribo vliegen, maar veel reizen maken tussentijds één stop of meerdere tussenlandingen. Het is aan te raden om te kiezen voor directe tickets naar Suriname. Vluchten die één of meerdere tussenstops maken zijn vrijwel altijd een stuk duurder dan de tickets voor directe vluchten.

  1. Reis in het laagseizoen naar Suriname

Als je zelf kunt bepalen wanneer je reist, in welke periode van het jaar, dan is het aan te raden om bewust te kiezen voor het laagseizoen. Er zit een behoorlijk prijsverschil tussen tickets naar Suriname in het hoogseizoen en tickets om naar het land te vliegen in het laagseizoen. De prijzen kunnen wel 300 tot soms wel 600 euro verschillen. Je kunt jezelf dus een behoorlijk bedrag besparen door de tickets naar Suriname te boeken voor het laagseizoen.

  1. Een hotel + ticket Suriname

Wil je direct een complete reis boeken, dus een hotel + ticket Suriname combinatie? In dit geval zijn het vaak de hotels die de prijs een stuk duurder kunnen maken. Luxe resorts in het centrum van Paramaribo zijn veel prijziger dan bijvoorbeeld kleinschalige hotels die aan de rand van de stad liggen. Je kunt dus veel besparen op je vakantie door je hotel slim te kiezen. Ook dit kan je enkele honderden euro’s schelen. Dat geld kun je gebruiken om extra veel leuke dingen te doen tijdens je vakantie.

  1. Maak gebruik van een vergelijkingssite

Het kost erg veel tijd om zelf alle tickets naar Suriname te vinden, op prijs te controleren en te vergelijken. Beter is het om hiervoor gebruik te maken van een onafhankelijke vergelijkingssite. Je weet dan zeker dat alle tickets naar Suriname worden meegenomen in de vergelijking en dat je binnen een paar tellen weet hoe jij geld kunt besparen op je reis. Zo boek jij altijd de meest voordelige tickets naar Suriname.